Voorburgs Dagblad | Fit in 35 minuten

Fit in 35 minuten

mainImage

Samen met 35 andere personeelsleden en leden van Westvliet Family Sports & Health Club doe ik op 18 april aan de Color Obstacle Rush mee. Een circuit van 5 kilometer rennen terwijl je over het ene obstakel na het andere moet klimmen, tijgeren, springen of balanceren. Ik heb er zin in. Zoals ik in mijn vorige column aangaf, loop ik regelmatig ruim 6 kilometer hard met de hond in de omgeving waar ik woon. Heerlijk vind ik dat. Maar de bovenkant is slap en zwak. Ik kom zo natuurlijk nooit die obstakels over! Dat moet anders. Ik heb altijd al chronisch stress van tijdgebrek in mijn leven, dus hoe ga ik extra training erin in passen?

Fit in 35 minuten

Gelukkig bieden wij bij Westvliet een cirkeltraining aan: de Milon Cirkel. We durven te beweren dat 2 rondes op de Milon Cirkel je gegarandeerd sterker en fitter maken. We geven daar zelfs een 90 dagen ‘niet-goed-geld-terug’-garantie op! Daarnaast is de Milon Cirkel vooral heel makkelijk in het gebruik, veilig en neemt hij slechts 2 keer in de 10 dagen 35 minuten van je tijd in beslag. Kijk, dat is nu ideaal voor mij, een vrouw die baan, werk en gezin, een leuk sociaal leven én een sportieve gezonde levensstijl probeert te combineren. Heb ik 2 keer per 10 dagen 35 minuten de tijd om sterker te worden? Daar kan ik toch geen nee op zeggen?! Natuurlijk heb ik dat.

Milon-coach

Ik heb inmiddels mijn introductie op de Milon Cirkel achter de rug. Milon-coach Joao heeft mijn persoonlijke Milonkaart ingesteld op mijn lengte en gewicht. Dat gaat bij dit systeem met een bodyscan automatisch. Mooi om te zien en scheelt veel tijd. Daarnaast heeft Joao mij veel verteld over hoe de cirkel werkt, waarom hij zo effectief en resultaatgericht is en waarom ik bij de volgende afspraak opnieuw persoonlijk begeleid word door hem.

Dat leg ik graag in de volgende column uit.

Maar nu mijn vraag; heb jij 2 keer in de 10 dagen 35 minuten de tijd om te werken aan jouw gezondheid? Ja toch? Boek dan nu vandaag nog jouw GRATIS proeftraining op de Milon Cirkel, zodat ook jij het gemak en de tijdbesparing ervaart van dit geavanceerde fitnesssysteem.

Ambani de Haan, General manager Westvliet Family Sports & Health Club, Wil jij een GRATIS proeftraining boeken voor de Milon Cirkel?

Bel nu 070-3864440 of KIJK HIER voor meer informatie over de Milon Cirkel en het FIT IN 35 MINUTEN concept. Zie deze link