Voorburgs Dagblad | Fijne kerst (!)

Fijne kerst (!)

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

In Voorburgs Dagblad vandaag een bijzondere kersteditie waar veel inwoners in de twintig artikelen nader worden belicht. Mede dankzij fotograaf Ap de Heus worden zij, gedurende hun aanwezigheid tijdens de traditionele Lichtjesavond in het Huygenskwartier, op een sfeervolle wijze zichtbaar gemaakt. Ook namens onze redactie en medewerkers van uitgeverij Digitaal Dagblad voor iedereen uiteraard een fijne en mooie kerst toegewenst.

Geniet er van, trek de ijskast open, haal de wijn er uit, eet dat konijn op, maak het bed op en maak er een onvergetelijke kerst van. Kerst is misschien wel even hét moment van onthaasten in een voor iedereen vaak zo hectisch jaar.

We hebben een geweldig jaar achter de rug. Maandelijks staat de teller van Voorburgs Dagblad op honderden duizenden weergaves en een bereik van meer dan honderdduizend lezers. We kunnen namelijk alles meten en delen deze aantallen graag met onze partners. Mooi om te ervaren zijn de hoge lezersaantallen zeker, maar het smaakt naar meer. Met veel energie gaan Voorburgs Dagblad en de negen (!) andere edities van Digitaal Dagblad het nieuwe jaar in.

We zijn lokaal met Voorburgs Dagblad de grootste online speler van Leidschendam-Voorburg. Cijfers liggen niet. Dat is het mooie aan dit fenomeen. Hetzelfde geldt volgend jaar ook voor Rijswijk, Zoetermeer en Den Haag waar in de laatste stad Dagblad070 als een komeet is gelanceerd en omhoog geschoten. Ook hier ben ik samen met onder meer René Dons nauw bij betrokken.

In 2019 zullen we minimaal 20 artikelen per dag in Voorburgs Dagblad publiceren. De social media-kanalen zullen zodoende nog groter worden. Dagblad070 zit al tussen de 30 en 40 artikelen per dag…..

Dank aan iedere lezer, blijf ons volgen en voor degenen die er dagelijks zin in hebben: blijf vooral posten op Facebook.

Ondernemend Haaglanden heeft ons gevonden. Regelmatig zitten we met bedrijven en organisaties om de tafel voor online media-adviezen en campagnes. Ook hier gaan we in 2019 stevig mee door. De mogelijkheden van Digitaal Dagblad zijn onbegrensd.

Bart Bakker is journalist en online media-adviseur van Voorburgs Dagblad en Dagblad070.


Foto: Digitaal Dagblad