Voorburgs Dagblad | 'Een aanrijding op de snelweg'

'Een aanrijding op de snelweg'

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Ik wil graag een ervaring delen van een cliënt van ons bedrijf die een aanrijding meemaakte op de snelweg. Zijn verhaal luidt als volgt.

,,Het gebeurde toen ik samen met een collega naar het werk reed. Gewoon op de snelweg, niet eens tijdens een file. Iemand achter ons zat niet op te letten en reed zo tegen ons aan. Dat hadden we totaal niet zien aankomen. Door de klap schoten we tegelijk met ons hoofd naar voren. De auto aan de achterkant lag helemaal in elkaar''. 

,,Het was een oude auto, die direct total loss was.  Had mijn collega net opgeknapt in zijn vrije weekenden. Eerst maakten we ons zorgen over de auto en hoe we nu naar het werk moesten komen. Daarna kregen we allebei toch last van onze nek. Misselijk, hoofdpijn; werken ging niet meer. Je hoopt dan dat het wel weer snel over zal gaan. Helaas dacht de huisarts daar anders over en hij waarschuwde dat het wel eens een whiplash zou kunnen zijn. Daar zat ik nou echt niet op te wachten. Kosten van fysiotherapie en ik kreeg ook mijn loon niet helemaal doorbetaald. Ik maakte me echt zorgen! Gelukkig hoorde ik van mijn collega dat hij een betrouwbaar kantoor had gevonden dat zijn schade ging verhalen. Hij had al een voorschot gekregen. En dat kostte hem niets, want de verzekeraar van die koekwous vergoedde alles''. 

,,Hij gaf me het telefoonnummer van Van der Toorn Personenschade en ze maakten gelijk een dossier aan. Perfect; geen gezeur, geen kosten en iemand die weet hoe hij zijn werk moet doen. Schadeposten doorrekenen naar de toekomst is namelijk niet mijn ding. Echt een goed gevoel dat een deskundig iemand je helpt bij het verhalen van je schade. Een aanrader!''.

Rolf van der Toorn is directeur van Van der Toorn Personenschade.


Foto: Digitaal Dagblad