Voorburgs Dagblad | Durf jezelf opnieuw uit te vinden...!

Durf jezelf opnieuw uit te vinden...!

mainImage

Het is bijna 2 maanden geleden dat de laatste column van mijn hand is verschenen. Alle maatregelen rondom COVID-19 hebben ook bij ons gezorgd voor een roerige tijd. Natuurlijk heb ik alle begrip voor de maatregelen die genomen zijn om de verspreiding van het virus tegen te gaan en de druk op de zorg te kunnen reguleren. Westvliet Family Sports & Health Club heeft net als elke andere sportschool zijn deuren moeten sluiten per 16 maart jl. Heeft dit ons bij de pakken neer laten zitten? Zeker niet!

Ondernemerschap betekent creatief denken, meebewegen met de markt, inspelen op de behoefte en altijd denken in moglijkheden en oplossingen en nooit in onmogelijkheden. Onze core business als sportbedrijf is ‘gezondheid’. Een gezonde levenstijl staat centraal in onze missie en visie en bepaalt ook welke faciliteiten wij aanbieden en ontwikkelen. De faciliteiten zijn altijd terug te brengen tot de gezondheidsdriehoek: beweging, ontspanning en voeding. Een dichte club betekende voor ons niets anders dan deze gezondheidsdriehoek op een andere manier aan te blijven bieden aan onze leden. Een versnelde digitalisering van onze services en een online service- en sportaanbod heeft ervoor gezorgd dat wij onze leden konden blijven bedienen in het aanhouden van een gezonde levensstijl.

Toen het bericht begin mei kwam dat per 1 juni sportscholen gesloten bleven, maar dat buitensport voor volwassenen vanaf 11 mei wel mocht met inachtneming van de 1,5 meter afstandsrestrictie, hebben wij meteen gedacht in mogelijkheden. Niet binnen open, dan buiten!

Ik ben ervan overtuigd dat, doordat wij als team nooit hebben gedacht in onmogelijkheden en onze leden continu zijn blijven bedienen, wij met de opening van WESTVLIET OUTDOOR SUMER GYM een fantastische beleving kunnen bieden aan al onze leden. Het buitensporten is echt een feestje en heel veel leden hebben al aangeven niet meer anders te willen. Met de WESTVLIET OUTDOOR SUMMER GYM hebben wij een concept gecreëerd dat wij elke zomer kunnen gaan uitrollen, wel of geen coronavirus. Immers, het is een feestje en wie wild at nu niet?!

Vanaf 1 juli mogen de sportscholen open onder strikte voorwaarden. Westvliet Family Sports & Health Club is er klaar voor. Maar de WESTVLIET OUTDOOR SUMMER GYM die blijft! In ieder geval tot 1 september. Een goed concept, daar stop je toch niet zomaar mee?!

En dat is ondernemersschap voor mij: durf jezelf opnieuw uit te vinden.

Ambani de Haan is General manager Westvliet Family Sports & Health Club

www.westvliet.nl

[email protected], T 070 386 44 40