Voorburgs Dagblad | Wijzigingsplannen appartementen Rustoord

Wijzigingsplannen appartementen Rustoord

mainImage

Op 7 april 2020 heeft het college van B&W ingestemd met het wijzigingsplan voor de realisatie van het appartementencomplex genaamd Buytenhof aan de Raadhuisstraat en de zienswijzenbeantwoording op ingediende zienswijze. Dit wijzigingsplan voldoet aan de wijzigingsregels die in 2016 zijn vastgelegd in het bestemmingsplan ‘Rustoord’ voor de locatie aan de Raadhuisstraat. Op deze locatie worden 33 appartementen gebouwd. Hiervan worden 9 appartementen in het goedkope segment en 24 appartementen in het duurdere segment gerealiseerd. Allen met een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. De appartementen zijn vrijwel allemaal verkocht. Hieronder een beeld hoe het nieuwe complex eruit komt te zien.

Wijzigingsplan
In de periode tussen vrijdag 17 april tot en met donderdag 28 mei 2020 is het mogelijk beroep in te stellen tegen het vastgestelde wijzigingsplan. Voor het vastgestelde wijzigingsplan Rustoord en meer informatie over het instellen van een beroep kijkt u op: www.ruimtelijkeplannen.nl (het IDN-nummer van het wijzigingsplan is NL.IMRO.1916.WijzRustoord-VG01) of op de gemeentelijke website bij bezwaar en beroep.
Ook ligt er een papieren versie ter inzage in het Servicecentrum (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam). Vanwege corona hanteert het Servicecentrum aangepaste openingstijden. Kijk op de gemeentelijke website voor een actueel overzicht van de openingstijden. Het is niet nodig om een afspraak te maken om het wijzigingsplan te komen bekijken.

Bezwaar en beroep