Voorburgs Dagblad | Michel Zaadhof partner van Vastgoed Debat

Michel Zaadhof partner van Vastgoed Debat

mainImage
Benedikte Zijlstra met Michel Zaadhof in het kantoor van NU. Projectontwikkeling.

NU.Projectontwikkeling is partner geworden van het groots opgezette Meijs & Alink Vastgoed Debat, dat op woensdag 27 november in het Veur Theater in Leidschendam wordt gehouden. Dit betekent onder meer dat directeur Michel Zaadhof een toelichting zal geven op de laatste tendensen in de woningmarkt in Haaglanden. "Dit is bijzonder interessant. Deze ontwikkelingen en cijfers gaan de aanwezige gasten verbazen", reageert Benedikte Zijlstra, die samen met Bart Bakker het debat met een congresachtig karakter organiseert. "We zijn bijzonder content met de expertise en ervaring van een Vastgoed-icoon als Michel Zaadhof. Hij weet daarbij precies wat er speelt in Haaglanden. Zijn betoog is een goede aanvulling op de diverse thema's".

"Met iemand als Michel Zaadhof erbij, speel je Champions League", vult Bart Bakker aan. "Ook het deelnemersveld van de debaters krijgt nu vorm. Hier zullen we de komende dagen verder mee naar buiten komen. Er zal sprake zijn van een bijzonder goed niveau als het gaat om de kennis van debaters op het podium en de gasten in de zaal. Dankzij de aanwezigheid van twee gespreksleiders in de zaal krijgen de  gasten alle gelegenheid om zich in het debat te mengen".

Naast Michel Zaadhof zullen ook Carola de Groot (Huizenmarkteconoom RaboResearch) en GMW-advocate Mr. Marie Christine Veltkamp, gespecialiseerd in Vastgoed recht, tijdens het Meijs & Alink Vastgoed Debat als inhoudelijke (kennis)partners fungeren. 

 


Foto: Digitaal Dagblad