Voorburgs Dagblad | Lees hier het Huurdersblad van WoonInvest

Lees hier het Huurdersblad van WoonInvest

mainImage

Het nieuwe huurdersblad van WoomnINvest uit. De editie staat weer vol met leuke en informatieve artikelen. Hieronder hebben we er een aantal uitgelicht. Via deze link u doorklikken om het hele blad te lezen. Het betreft een fraai blad waarin interessante onderwerpen staan, waarvan hier onder enkele voorbeelden.

WoonInvest streeft naar verhoging van de klanttevredenheid. Juist ook waar het gaat om reparatieverzoeken. Bij nieuwe contracten met aannemers, willen we samenwerken als partners. De service aan de huurders staat centraal. Per 18 maart is Van der Leij gestart als partner van WoonInvest voor reparatieverzoeken en onderhoud van leegkomende woningen. Zij nemen de werkzaamheden van Bouwmeester Aannemersbedrijf over. Lopende zaken worden nog afgehandeld door Bouwmeester. Voor de woningen die bij Jansen Huybregts zitten, verandert er niets.

WoonInvest vindt het belangrijk dat huurders begrijpen waarom we duurzaamheidsmaatregelen nemen. Daarin spelen de energieambassadeurs een belangrijke rol. De eerste training heeft inmiddels plaatsgevonden, maar we hopen dat meer huurders zich betrokken voelen bij een groene wereld. 

De wijkbeheerders moeten een begrip worden in de buurt. Midden in Leidschenveen is daarom een pilot met een wijkkantoor gestart. We zijn op bezoek bij wijkbeheerders Evert van Wageningen en Ronald Meijer.


Door: WoonInvest