Voorburgs Dagblad | Historisch Vastgoed Debat in Veur Theater

Historisch Vastgoed Debat in Veur Theater

mainImage
Debat-organisator Bart Bakker (links) wenst Oscar van Schijndel (rechts) alle succes toe met zijn Veur Theater. Benedikte Zijlstra, directeur van Meijs & Alink en voorzitter van het MKB Leidschendam- Voorburg, draagt eveneens het Veur Theater een warm hart toe. "Een prima locatie voor ons debat", aldus Benedikte Zijlstra. "Het theater mag vele gasten begroeten. Mooi dat er zoveel animo voor is".

Het Veur Theater aan de Damlaan in Leidschendam is woensdag 27 november het decor voor het grootst opgezette Meijs & Alink Vastgoed Debat, waarin naast alle laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen in Rijswijk, Leidschendam- Voorburg, Den Haag en Zoetermeer ook het tekort aan woningen uitvoerig aan bod komt. "Een hele eer dat het debat bij ons wordt gehouden", reageert theater-directeur Oscar van Schijndel, die gisteren met de organisatoren Benedikte Zijlstra en Bart Bakker de zaal, de horeca-ruimte en de logistiek voor het debat doornam. "Het Veur Theater is uitermate geschikt voor dit evenement", zegt Bart Bakker. "Ik vind dit theater veel beter geschikt dan bijvoorbeeld Ludens. We hebben ruim honderd aanmeldingen. Mede door het podium van Veur kunnen we hierdoor een goede opstelling maken. Tevens spreekt de persoonlijke benadering en aanpak van Van Schijndel en de medewerkers van Veur ons aan. Dit theater laat zien een belangrijke positie binnen de gemeenschap in te nemen. De Vastgoed branche, wethouders, raadsleden, makelaars, ondernemers en projectontwikkelaars zullen dit dan ook ervaren".

"Het Veur Theater is een prima decor voor het Meijs & Alink Vastgoed Debat", vult Benedikte Zijlstra aan. "De voorbereidingen zijn in volle gang. Het gaat een historisch debat worden. Nog niet eerder is op deze wijze in een theater-entourage een debat, in combinaties met lezingen en voordrachten, op het gebied van Vastgoed gehouden. We kijken er dan ook met z'n allen enorm naar uit". 

"Alle aspecten op het gebied van wonen komen aan bod", besluit Bart Bakker. "Enerzijds is er sprake van een congres, maar het is belangrijk dat specialisten met elkaar het debat aan gaan. Er is veel aan de hand. Het is ook een mooie gelegenheid voor politici en beleidsmakers om hun visie kenbaar te mken. Ook vanuit de media is er veel belangstelling. Kortom, de lokale samenleving is op het gebied van wonen enorm aan het veranderen. Het evenement zal dit aspect zichtbaar maken".

 

 


Foto: Voorburgs Dagblad