Voorburgs Dagblad | Herontwikkeling bij Venestraat/Leidsekade

Herontwikkeling bij Venestraat/Leidsekade

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De aannemer is gestart met de asbestsanering uit de opstallen achter de Leidsekade 6-10. Na de asbestsanering gaat de aannemer verder met de sloop van de gebouwtjes. Om het puin af te kunnen voeren moet de aannemer tegen de rijrichting inrijden. Er verkeersregelaars ingezet worden op momenten dat tegen de rijrichting ingereden wordt. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd over de werkzaamheden. Heeft u vragen of eventuele klachten over de werkzaamheden? Neem dan contact op met [email protected]

Tijdelijke parkeerlocatie
In verband met het groot onderhoud Nieuwstraat en Damhouderstraat is gevraagd of het terrein, na de sloop van de opstallen, als tijdelijke parkeerlocatie gebruikt kan worden. We waarderen dat er vanuit de buurt zo goed wordt meegedacht. De gemeente heeft de ontwikkelaar gevraagd of dit inderdaad mogelijk is. In juni hopen we hier duidelijkheid over te kunnen geven. Eerst moet de sloop van de opstallen zijn afgerond.

Bewonersbijeenkomst voor de zomervakantie
We streven ernaar om nog voor de start van de zomervakantie een bewonersbijeenkomst te organiseren over de herontwikkeling van het terrein. Tijdens deze bijeenkomst presenteren we de uitkomsten van het onderzoek naar de ontsluiting van het parkeerterrein. De ontwikkelaar presenteert dan het bouwplan. 
 
Ga voor meer informatie naar de website Herontwikkeling terrein achter Leidsekade-Venestraat.


Door: Gemeente Leidschendam- Voorburg | Foto: Digitaal Dagblad