Voorburgs Dagblad | Geste voor huiseigenaren in Ldam-Vbg
mainImage

Geste voor huiseigenaren in Ldam-Vbg

22 december 2019, 21:48 uur
Bouw & Wonen

Advocate Marie-Christine Veltkamp, actief tijdens het Meijs & Alink Vastgoed Debat, en haar collega's van GMW Advocaten komen vlak voor het einde van het jaar met een aardige geste voor verhuurders in Leidschendam- Voorburg. Via een link is namelijk een zogenaamde 'whitepaper' aan te vragen waarin diverse zaken staan vermeld waarmee huiseigenaren mee te maken kunnen krijgen. De 'whitepaper' is geschreven door de advocaten Glenn Kerver, Leon Koning en Daniëlle van den Heuvel. 

"Het huurrecht is niet altijd even eenvoudig", meldt de website van GMW Advocaten. "Weet u bijvoorbeeld wat u kunt doen als uw huurder een betalingsachterstand heeft? Of welke stappen u kunt ondernemen als uw huurder uw woning achterlaat met schade of aangebrachte veranderingen? Misschien wilt u de huurprijs wel verhogen en denkt u: kan dat eigenlijk wel? In deze whitepaper beantwoorden wij voor u de belangrijkste vragen op het gebied van verhuur".

Vul via deze link het formulier in om uw exemplaar van de whitepaper te ontvangen. Men wordt dan direct doorverwezen naar de downloadpagina.

 


Door: Bart Bakker