Voorburgs Dagblad | Scootmobieltocht bij WZH Schoorwijck

Scootmobieltocht bij WZH Schoorwijck

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Op donderdag 18 juli 2019 organiseert WZH Schoorwijck een extra scootmobieltocht voor bewoners en voor de inwoners van gemeente Leidschendam-Voorburg.

Deelnemers worden tussen 13.00 en 13.15 verwacht bij Schoorwijck van waaruit om 13.30 uur de tocht start. De route blijft net als bij de voorgaande tochten tot op het laatste moment een verrassing. Zeker is wel dat onderweg een rustpauze wordt ingelast voor het nuttigen van een drankje, met de mogelijkheid van toiletbezoek. De af te leggen afstand bedraagt 15-20 kilometer. De verwachte eindtijd van de tocht zal liggen tussen 16.00 en 16.30 uur bij WZH Schoorwijck. Hier sluiten we de tocht feestelijk af met een hapje en een drankje.

De kosten van de tocht bedragen € 10,00 per persoon en kunnen op de dag zelf vóór aanvang van de tocht worden voldaan. Belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk 8 juli 2019 melden bij het Servicepunt van Schoorwijck, telefoon 070-7562300; daar kan men ook terecht voor nadere informatie.

Zoals gebruikelijk is ook nu weer Medipoint/Hartingbank bij het vertrekpunt aanwezig voor een eventuele laatste controle van bandenspanning en/of acculading.


Door: WZH Schoorwijck | Foto: Digitaal Dagblad