Saskia Caminada nieuwe columniste

13 December 2019, 11:24 uur
Algemeen
mainImage
Voorburgs Dagblad
Eindredacteur Bart Bakker verwelkomt Saskia Caminada als nieuwe columniste

De redactie van Voorburgs Dagblad wordt versterkt door Saskia Caminada, die periodiek een column zal schrijven. Onze nieuwe columniste is 'Opruimcoach' en zal haar ervaringen met de lezers delen. 

"Ik ben moeder van twee jonge kinderen en heb een man met een druk eigen bedrijf", aldus Saskia. "Structuur en ordening in mijn leven vind ik belangrijk. Regelen, organiseren en plannen loopt als een rode draad door mijn leven. Ik heb een groot inlevingsvermogen, ben flexibel, initiatiefrijk, praktisch en besluitvaardig. Hierdoor heb ik structuur, rust en overzicht in mijn huis en mijn leven. Ik heb jarenlang als projectleider voor een grote verzekeringsmaatschappij gewerkt en besloot in 2017 mijn hart te volgen en van mijn talenten mijn beroep te maken".

"Als opruimcoach adviseer en begeleid ik je orde op zaken te stellen in je huis, zodat je er weer prettig en gelukkig kunt wonen. In je huis ontstaat rust, overzicht en structuur. Ik help je met efficiënt opruimen door je te laten zien hoe je jouw huis kunt ontdoen van onnodige spullen. Ik geef tips om spullen weggooien makkelijker te maken en heb eenvoudige opruimtips waardoor overzicht en een logische structuur in jouw huis ontstaat".

"Als opruimcoach zorg ik voor blijvende veranderingen, die jouw leven aanzienlijk vergemakkelijken. Dit doe ik door het te laten aansluiten op jouw manier van denken en leven. Daardoor het met jouw leven, jouw gezin en met jouw werk meegroeit en mee verandert".