Voorburgs Dagblad | Reacties faillissement 'Heeren van Huygens'

Reacties faillissement 'Heeren van Huygens'

mainImage
Het is rekenen hoeveel de inboedel gaat opleveren

Het faillissement van de Heeren van Huygens uit de Herenstraat in Voorburg zorgt inmiddels voor diverse reacties. "Deze ondernemer was door het MKB nota bene uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar', meldt een andere horeca-ondernemer "Hoe serieus moet je zo'n verkiezing dan nog nemen? We hebben dit allemaal zien aankomen".  

Tevens schrijft Gilles van Kooten op zijn Facebook: "Wie heeft ook alweer de prijs van “Ondernemer van het jaar 2019” LV toegekend ? De winnaar was dat jaar 3 maanden open. ?????? Maar..........ik begrijp dat hij nu dicht is....".

"Bijzonder, je maakt hem ondernemer van het jaar. De man heeft geen enkel trackrecord als ondernemer, maar een onderemer die 30 jaar een onderneming draaide, en in oktober zijn bedrijf niet meer kon redden, werd aangevallen." (Naam bij redactie bekend)

Wat is uw mening over dit faillissement van het restaurant in de Herenstraat? Plaats een bericht op de Facebook-pagina van Voorburgs Dagblad. Was het domme pech of te voorkomen geweest? Slachtoffer van de Corona-crisis? Te hoog ingezet? Gaan er nog meer horeca-ondernemers sneuvelen? Kortom, was is uw gevoel hierbij?