Voorburgs Dagblad | Overval Domino’s op de Westerschelde

Overval Domino’s op de Westerschelde

mainImage

Pizzeria Domino’s aan de Westerschelde in Oosterheem is op donderdagavond 5 september rond 23.00 uur overvallen. De overval werd door drie gewapende jongens gepleegd. De jongens zijn daarna gevlucht en zijn nog steeds voortvluchtig.

Onder bedreiging van een steek- en stroomstootwapen eisten zij geld van de kassamedewerkster. Nadat zij een geldbedrag buitmaakten, vluchtten zij vervolgens over de Westerschelde in de richting van het Zanzibarplein. Sindsdien ontbreekt van hen elk spoor. De recherche onderzoekt de overval.

Signalement
De politie roept mensen op zich te melden als zij iets verdachts hebben gezien. Een van de jongens is rond de 17 jaar oud. Hij droeg zwarte kleding en droeg een Nike pet. Ook droeg hij een plastic tas van de Albert Heijn bij zich. De tweede verdachte is een getinte jongen met een snor en had ook zwarte kleding aan. De derde verdachte was eveneens in het zwart gekleed, het enige opvallende aan deze jongen waren zijn grote ogen.

Getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen die donderdagavond 5 september rond 23.00 uur mogelijk iets gezien of gehoord hebben op de Westerschelde. Weet u wie de verdachten zijn, heeft u meer informatie of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of Misdaad Anoniem 0800-7000.