Voorburgs Dagblad | 'Ongepast om succes Festival Unlimited te claimen'

'Ongepast om succes Festival Unlimited te claimen'

mainImage
""Hoe is het mogelijk dat mensen dit soort uitspraken doen?", aldus Dave Fisser

Het artikel over de nieuwe samenwerking tussen RKAVV, SEV en de stichting Sport en Welzijn is bij een aantal betrokkenen helemaal verkeerd gevallen. Niet alleen is er verbazing over de medeling over de Buurtresto, maar de organisatoren en vrijwilligers van stichting Festival Unlimited constateren dat mensen, die er niets aan hebben bijgedragen, er nu met de eer vandoor gaan. 

"Goed nieuws dat de clubs gaan samenwerken", schrijft evenementen-organisator Dave Fisser op Facebook. "Echter staat er hier wel een onjuistheid in het bericht op de Facebook-pagina van SEV. Festival Unlimited is georganiseerd door stichting 'Leidschendam-Voorburg in Beweging' in nauwe samenwerking met Marcel Graffner van 'WIJ ZIJN RKAVV' en de vrijwilligers Merel Borsboom, Sandra Gijsbertsen-Zweekhorst en Koos Hooijmans. Dit zijn de drijvende krachten achter Festival Unlimited en de organisatie hiervan toeschrijven aan de in jullie bericht genoemde mensen is niet alleen onjuist, maar ook zeer ongepast".

Op Social Media hebben Dave Fisser en Marcel Graffner inmiddels diverse steunbetuigingen ontvangen over het geslaagde festival dat een recordaantal bezoekers trok. 

 


Door: Bart Bakker | Foto: Voorburgs Dagblad