Voorburgs Dagblad | Idee voor Burendag, Vlietwensen kan helpen

Idee voor Burendag, Vlietwensen kan helpen

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Steeds meer inwoners van Leidschendam-Voorburg vragen voor hun burgerinitiatief een financiële bijdrage aan bij Vlietwensen. Begin juli is al 66% van het totale budget voor 2019 besteed aan een breed scala aan burgerinitiatieven: buurtbarbecues, buurthuizen van de toekomst, buurtresto’s, evenementen voor jong en oud. Initiatieven waardoor de inwoners van onze gemeente elkaar beter leren kennen en onze gemeente steeds leefbaarder wordt.

Vlietwensen heeft echter nog genoeg budget om initiatieven op het gebed van Burendag te ondersteunen. Op zaterdag 28 september is het weer zover. Inwoners die in hun straat of wijk een of meer activiteiten willen organiseren kunnen hiervoor een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen. Ga hiervoor naar www.vlietwensen.nl en vul het aanvraagformulier in. En kijk ook eens op www.oranjefonds.nl voor mogelijke financiële ondersteuning van dit fonds.

Inwoners van de gemeente Leidschendam-Voorburg kunnen bij Vlietwensen een financiële bijdrage aanvragen voor burgerinitiatieven die bijdragen aan het versterken van de sociale cohesie, de leefbaarheid van een straat, wijk of buurt en/of de veiligheid.


Door: Vlietwensen | Foto: Digitaal Dagblad