Voorburgs Dagblad | Hartverwarmende actie Damcentrum voor LangeLand
mainImage

Hartverwarmende actie Damcentrum voor LangeLand

Chantal Kloosterman is bezig met de maaltijden voor het zorgpersoneel van het LangeLand Ziekenhuis
25 maart 2020, 17:54 uur
Algemeen

Een aantal ondernemers uit het Damcentrum in Leidschendam heeft voor het zorgpersoneel van het Langeland Ziekenhuis de krachten gebundeld. Het resultaat is dat er in het kader van de actie ’Samen Vers’ woensdagmorgen gratis honderd culinaire verse maaltijden voor het personeel werden bezorgd. De actie kwam tot stand dank zij een twee euro actie. Voor verdere informatie: kijk op www.samenvers.nl

“Het respect voor de medewerkers van het LangeLand ziekenhuis is groot”, zegt mede-initiatiefnemer Cock van Rijn. “Op deze wijze willen we hen een steuntje in de rug geven en onze waardering voor al hun inzet uitspreken”. 

“Deze actie wordt bijzonder gewaardeerd”, reageert Erik Booden, directeur van het LangeLand Ziekenhuis. “Ons (zorg)personeel verdient het, want ook in ons ziekenhuis zijn het hectische tijden”.

Chefkok Rene Vader in het crisiscentrum van 'Samen Vers'

Ook deze ondernemers, waaronder van de vishandel en de schoonmaak, dragen hun steentje bij.

 “Momenteel zijn er veel initiatieven vanuit de lokale bevolking in Zoetermeer en omliggende gemeenten maar het zorgpersoneel is gebaat bij rust en concentratie op de patiëntenzorg”, vult Bart Bakker, relatiebeheerder van het ziekenhuis aan. “Kom daarom niet onaangekondigd naar het ziekenhuis, maar meld je via het mailadres info@vriendenvanhetland.nl of via 06 506 171 22. We gaan er dan mee verder aan de slag. De spontane acties worden overigens enorm gewaardeerd, maar de morele steun en warme aandacht zijn voldoende om deze zware tijden samen door te komen”.

 

 

 

 

 


Foto: Voorburgs Dagblad