Voorburgs Dagblad | Geweldig gebaar van RKAVV

Geweldig gebaar van RKAVV

mainImage
Foto pixabay

Een bijzonder bericht vanuit het maatschappelijke actieve RKAVV op de facebookpagina van de Buurtresto. "Vandaag is er weer een rondje gebeld met onze lieve mensen van de BuurtResto. Alleen wilden we het dit naar ongekende hoogtes tillen. Uitgaand van wijzijnrkavv.nl en RKAVV 'Buurtresto samen eten' werd er een superbelronde gedaan. Naast onze gasten, werden ook leden van de Klaverjasclub, en ereleden, de Vrienden van RKAVV en vrijwilligers van RKAVV gebeld. Allemaal in de kwestbare groep. We belden dit keer niet alleen om te vragen hoe het ging, maar we konden deze lieve mensen een voedselpakketje aanbieden. Dit was samengesteld door de heren van Wij Zijn RKAVV.

Wat er precies in zit, ga ik hier nog niet zeggen natuurlijk. Vandaag hebben Maurizio Ceccucci, Edwin Langeweg, Henry Steffens, Jelle Abma en ondergetekende een ruime 120 mensen gebeld en proberen te bellen. Heel veel mooie woorden, maar ook veel verdrietige dingen gehoord. Veel eenzaamheid, maar ook ongelooflijke rekbaarheid van hun kunnen. En de dankbaarheid heeft ons allemaal ontroerd.

Naast de bellers bestond ons team ook nog uit Marcel Gräffner, Jonas Bloemen, Rob van Pruijssen, onze Monica Visee en Alex Wijnen. Onze grote dank gaat ook uit naar Van Rijn Culinair, Damstraat 4. Zonder hen hadden we dit ook niet kunnen waarmaken. Morgen gaan een aantal spelers van het 1e team de pakketjes rondbrengen. Deze jongens hebben zich aangeboden om dit te doen. Wat een toppers bedankt.

Goed, morgen gaan zij ruim 100 mensen blij maken. Wij doen dit met heel veel liefde , maar vooral om u te laten weten dat wij jullie een warm hart toedragen en aan jullie denken en zeker niet vergeten. Geniet van het pakketje op jullie gezondheid".


Foto: nos.nl