Voorburgs Dagblad | Fotoshoots tijdens Open Monumentendag

Fotoshoots tijdens Open Monumentendag

mainImage

Op zaterdag 14 september is het Open Monumentendag. Het landelijke thema is Plekken van Plezier, dus we maken er ook hier een feestje van! Omdat wij als gemeente zowel Huize Swaensteyn in Voorburg als het Raadhuis in Leidschendam openstellen, zoeken wij mensen die daar getrouwd zijn en dat nogmaals willen ervaren.

Bruidsparen gezocht
Iedereen die kan aantonen (foto) tussen 1945 en heden hier het ja-woord te hebben gegeven mag op zaterdag 14 september op de foto. Een fotograaf staat ’s ochtends in Huize Swaensteyn voor u klaar en ’s middags in het Raadhuis in Leidschendam. Volgorde is op binnenkomst (zie programma voor tijden). U krijgt een foto als aandenken mee. Kinderen en kleinkinderen, trouwjurken en hoge hoeden zijn van harte welkom!

Open Monumentendag
Het doel van dit jaarlijkse nationale evenement is om bezoekers bekend te maken met het cultureel erfgoed van Nederland door monumenten, die normaal gesloten zijn, open te stellen voor publiek. Ook de gemeente Leidschendam-Voorburg doet hier op de zaterdag actief aan mee en trekt gemiddeld zo’n 7000 bezoekers. Meer informatie over alle activiteiten in de hele gemeente: www.omd-lv.nl

Programma Huize Swaensteyn en Raadhuis op zaterdag 14 september
Tijd: 10:00 tot 16:30 uur
Beiden locaties: doorlopend rondleidingen
Tijd: 10:00 tot 13:00 uur
Huize Swaensteyn: fotoshoot 'Beleef je trouwdag opnieuw'
Tijd: 14:00 tot 16:30 uur
Raadhuis Leidschendam: fotoshoot 'Beleef je trouwdag opnieuw'
Tijd: 15:00 tot 16:00 uur
Raadhuis Leidschendam: Bigband Straight Life van St. Caecilia
Trouwfoto’s
De trouwzalen worden tijdens Open Monumentendag mooi aangekleed. Via de website kon men foto's insturen van hun bruiloft in het Raadhuis of Huize Swaensteyn. Hier is massaal op gereageerd, waardoor wij een mooie selectie konden maken voor in beide ruimtes. Iedereen bedankt voor de prachtige beelden.