Voorburgs Dagblad | Ferry Doedens geschorst bij GTST vanwege vrijen

Ferry Doedens geschorst bij GTST vanwege vrijen

mainImage

Acteur Ferry Doedens mag ten minste deze en komende week niet meedoen aan de repetities en buitenopnames van Goede Tijden Slechte Tijden. Een woordvoerster van producent EndemolShine bevestigt woensdag berichtgeving van Privé TV hierover.

De acteur heeft zich de afgelopen weken niet gehouden aan de RIVM-maatregelen en de coronaprotocollen die door de producent zijn opgesteld. Zo onthulde hij begin deze week op YouTube dat hij "al acht weken lang met iedereen geknuffeld" heeft.

Volgens EndemolShine brengt Ferry met zijn gedrag de gezondheid en de veiligheid van zijn soapcollega's in gevaar. Het is volgens de producent van groot belang dat iedereen zich aan de opgestelde protocollen houdt. De acteur is volgens de woordvoerster op zijn gedrag aangesproken. "Ferry heeft aangegeven dat hij zich strikt gaat houden aan de richtlijnen van het RIVM, zodat hij zo spoedig mogelijk de opnames kan hervatten."

Ferry moest in 2015 al eens bij GTST vertrekken omdat hij cocaïne had gesnoven. Een jaar later keerde hij weer terug. De binnenopnames van GTST worden mogelijk snel weer hervat. EndemolShine verwacht daar nog deze week een beslissing over te nemen. De opnames liggen sinds half maart stil.