Voorburgs Dagblad | E-book spreekuur: al uw vragen over e-books

E-book spreekuur: al uw vragen over e-books

mainImage

Online bibliotheek Met uw bibliotheekpas hebt u toegang tot de landelijke Online Bibliotheek, www.onlinebibliotheek.nl. Hier vindt u een deel van de collectie als e-book. U hebt de keuze uit ruim 20.000 e-books. Van romans tot thrillers, van informatief tot kinderboeken. De collectie is breed, gevarieerd en verrassend. Elke maand wordt het aanbod vernieuwd met populaire titels, klassiekers en bijzondere uitgaven.

U bepaalt zelf hoe u een e-book leest Als lid van de bibliotheek kunt u een e-book drie weken lenen. Afhankelijk van uw abonnement leent u maximaal 10 titels tegelijk. U hoeft zich niet druk te maken over het inleveren van uw e-books. Als de leentermijn verstreken is, verdwijnen ze automatisch van uw boekenplank. U bepaalt zelf hoe u een e-book leest. Via de handige app op uw tablet of smartphone. Of u leest op uw e-reader. Ook is het mogelijk om e-books te lezen op uw computer of laptop. Wat u het prettigst vindt!

Wij helpen u op weg Hebt u vragen over het lezen van e-books op uw e-reader, smartphone, tablet, computer of laptop? Of hebt u begeleiding nodig? Wij helpen u graag tijdens het e-book spreekuur. Een medewerker van de bibliotheek helpt u een-op-een. Het e-book spreekuur is op afspraak. U kunt hiervoor een afspraak maken aan de balie in de bibliotheek, tijdens het DigiCafé, of op www.bibliotheekaandevliet.nl/ebookspreekuur.

Gratis • 1 uur • op afspraak, voor leden