Voorburgs Dagblad | Download gratis App, E-Paper of ga partnership aan

Download gratis App, E-Paper of ga partnership aan

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Onze redactie-leden maken zeven dagen per week zo’n twintig artikelen per dag en zijn hiermee namens Voorburgs Dagblad het grootste online medium van Leidschendam-Voorburg en Stompwijk. Belangrijk detail hierbij is dat onze redactie, onder leiding van eindredacteur Bart Bakker, dagelijks veel eigen kopy maakt. In tegenstelling tot andere media is Voorburgs Dagblad geen knip en plakmachine, maar een onderscheidend nieuwsmedium. Als de lokale actualiteit daarom vraagt zal Voorburgs Dagblad ook regionaal berichten en hierin samenwerken met Dagblad070, Rijswijks- en Zoetermeers Dagblad.

Download nu onze gratis app van Voorburgs Dagblad die speciaal voor alle soorten mobiele telefoons is gemaakt.

Hoe je deze app installeert?


  1. Ga naar Google Play of de App Store op je telefoon.

  2. Tik bovenaan in de witte zoekbalk in: Voorburgs Dagblad

  3. Klik op het rode blok met ons logo en naam.

  4. Klik rechts op de groene knop ‘installeren’ en voilà.


Niet alleen heb je hiermee het laatste stadsnieuws binnen handbereik, maar je kunt hier ook de ‘scoops’ volgen vanuit de politiek, de gemeente, de sport, ondernemend Leidschendam- Voorburg- Stompwijk en de lokale misdaad. Ook het weer en de 112-flitsen zijn hier te vinden, alsmede links naar onze social media-kanalen. Tevens volg je onze twintig (!) columnisten op de voet.

Ken jij Leidschendammers, Stompwijkers en Voorburgers die deze app nog niet hebben of kennen? Maak ze er attent op! We zijn ook te volgen via Facebook, Twitter en de E-Paper die iedere avond om 19.00 uur wordt verzonden. Geef je op voor de gratis E-Paper door bovenaan je gegevens even in te vullen.

Ondernemers kunnen overigens contact opnemen als zij geinteresseerd zijn in een partnership waarmee zij dagelijks voor duizenden lezers zichtbaar worden. Tevens krijgen zij redactionele ondersteuning, campagnes en online media-adviezen. Mail naar [email protected] 


Foto: Digitaal Dagblad