Voorburgs Dagblad | College en Hospice tonen hun waardering

College en Hospice tonen hun waardering

mainImage
Nadine Stemerdink, Willy Blonk en Astrid van Eekelen bij het afscheid van Rob Joosten.

De wethouders Nadine Stemerdink en Astrid van Eekelen waren gisteravond namens het College van Leidschendam-Voorburg bij de haringparty van de Rabobank aanwezig om vertrekkend directeur Rob Joosten te bedanken voor zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Ook Willy Blonk, bestuursvoorzitter van Hospice Het Vliethuys, kwam langs om hem even de hand te schudden en te bedanken.

"Rob is een fijne kerel waarvoor we altijd graag een luisterend oor hadden", zei Nadine Stemerdink die op sportgebied nauw met hem samenwerkte. "Rob is van alle martkten thuis", vult Astrid van Eekelen aan. "Zijn netwerk is groot en bijzonder, waar ik als wethouder mijn profijt van had. We mogen als lokale gemeenmschap overigens blij zijn met de Rabobank. Zij zijn en blijven maatschappelijk actief".

"De Rabobank heeft voor de bewoners van Hospice Het Vliethuys een comfortabele en luxe stoel voor onze bewoners beschikaar gesteld", zegt Willy Blonk. "Hier blijven we hen uiteraard bijzonder dankbaar voor. Rob is persoonlijk bij ons langs geweest en heeft zich uitvoerig laten informeren over het mooie werk in ons Hospice".  

 

 


Door: Bart Bakker | Foto: Voorburgs Dagblad