Voorburgs Dagblad | College bezoekt Hospice Het Vliethuys

College bezoekt Hospice Het Vliethuys

mainImage
Het voltallige College van Leidschendam- Voorburg met bestuursleden en medewerkers van Hospice Het Vlietuys. Op de voorgrond bestuurslid Rien Meijer, hoofdcoordinator Joke Campo en secretaris Paul Francissen. Op de achterste rij zijn herkenbaar: wethouder Nadine Stemerdink, bestuursvoorzitter Willy Blonk, burgemeester Klaas Tigelaar en de wethouders Jan Willem Rouwendal, Astrid van Eekelen, Juliette Bouw en bestuurslid Madeleine Overhoff.

Tijdens een bezoek en rondleiding liet het College van Leidschendam- Voorburg zich informeren over de laatste stand van zaken in Hospice Het Vliethuys aan de Fonteynenburglaan in Voorburg. Bestuursvoorzitter Willy Blonk en Hoofdcoordinator Joke Campo gaven onder meer de enorme waarde van de vele vrijwilligers aan. Tevens werd het fraaie pand bekeken en kregen de College-leden een goede indruk hoe er in het Hospice met de bewoners liefdevol wordt omgegaan en welke faciliteiten zij hebben. De belangstelling van het College werd bijzonder gewaardeerd. 

Band

,,We zijn bijzonder blij met hun komst’’, reageert Willy Blonk, bestuursvoorzitter van Hospice Het Vliethuys. ,,Dit was voor ons een mooi moment om de laatste ontwikkelingen toe belichten en een rondleiding door te geven.  Als Hospice hebben we graag een nauwe band met de lokale gemeenschap”.

Warme band

,,We onderhouden een goede relatie met de gemeente Leidschendam- Voorburg’’, vult hoofdcoördinator Joke Campo aan. ,,Met door hun financiële steun kunnen we activiteiten voor onze inwoners organiseren of voor hen de faciliteiten uitbreiden”.

Nadere informatie over het Vliethuys is terug te vinden op  website www.hetvlietwww.hetvliethuys.nlhuys.nl


Door: Bart Bakker | Foto: Voorburgs Dagblad