Voorburgs Dagblad | Brief van wethouder aan inwoners Ldam-Vbg

Brief van wethouder aan inwoners Ldam-Vbg

mainImage
Wethouder Jan-Willem Rouwendal

Wethouder Jan Willem Rouwendal (Christen Unie/SGP) heeft een brief voor de inwoners uit Leidschendam- Voorburg opgesteld, waarvan de inoud als volgt luidt.

:Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Er zijn strenge regels waar we ons aan moeten houden. Dat merkt u natuurlijk ook in uw dagelijks leven. Ik kan mij voorstellen dat u nu vragen heeft, die u niet zelf kunt oplossen, zoals: Wie kan boodschappen doen? Kan ik reizen zonder openbaar vervoer? Met wie maak ik nu een praatje? En hoe voorkom ik dat ik overbelast raak door de zorg voor mijn naasten? Of misschien maakt u zich juist zorgen over iemand anders".

"Met deze brief willen wij u laten weten dat er altijd hulp in de buurt is. Het Sociaal Servicepunt van Leidschendam-Voorburg staat voor u klaar. Met al deze en andere vragen kunt u terecht bij medewerkers van het Sociaal Servicepunt. Zij zoeken graag samen met u naar oplossingen. U kunt het Sociaal Servicepunt van maandag tot en met vrijdag bereiken, van 9.00 tot 17.00 uur. Bel naar telefoonnummer: (070) 205 70 00. Stuur een e-mail naar: [email protected] . Of kijk op de website: www.sociaalservicepunt.nl. Krijgt u ondersteuning vanuit de Wmo – bijvoorbeeld huishoudelijke hulp – en ervaart u problemen? Neem dan contact op met uw contactpersoon van de zorgaanbieder. Ook zij staan voor u klaar".

Juist tijdens deze coronacrisis wil de gemeente oog voor alle inwoners houden. En willen we er zijn voor de mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Daarom ontvangen alle inwoners van de gemeente van 70 jaar enouder deze brief. We beseffen dat er ook ontvangers van deze brief zijn, die geen behoefte hebben aan hulp en ondersteuning. Dat is natuurlijk alleen maar fijn. Maar weet dat u altijd aan de bel kunt trekken als uw situatie verandert. En u kunt mensen in uw omgeving die wel hulp kunnen gebruiken, nu wijzen op het Sociaal Servicepunt".

"Ik wens u veel sterkte in deze moeilijke tijd. Houd u aan de maatregelen van het kabinet en het RIVM. Samen kunnen we dit aan. U kunt op ons rekenen".


Foto: Digitaal Dagblad