Voorburgs Dagblad | Wish Journey's op 112-dag Haaglanden

Wish Journey's op 112-dag Haaglanden

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Branden blussen met drones en robots, een crashtest beleven, zelfverdediging met BOA’s, dieren redden met de dierenpolitie, boeven vangen met de motorpolitie, hulpverlening met het Rode Kruis en nog veel meer. De organisaties voor hulpverlening in Haaglanden zorgen ervoor dat de allerliefste wens van Daan (5), Bas (3), Abas (11) en Aydin (4) op de 112-dag Haaglanden wordt vervult.

De dag is een onderdeel van hun ‘wishjourney’, bestaande uit een spannende actiedag die door de vrijwilligers van Make-A-Wish Haaglanden wordt georganiseerd. Dankzij de geweldige hulp en steun van brandweer, politie en andere hulpverleners kunnen deze ‘Wishjourneys’ worden gerealiseerd tijdens de 112-dag Haaglanden.

De 112-dag vindt plaats op donderdag 23 augustus in het Zuiderpark in Den Haag. De vrijwilligers van Make-A-Wish Haaglanden zijn dan te vinden in de kinderarena bij de brandweeroefenbaan. Bij hen kunt u nieuwe wenskinderen aanmelden en zij geven graag meer informatie over de organisatie Make-A-Wish.

Voor meer informatie zie: 112-dag Haaglanden

Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. De hulpdiensten in de regio Haaglanden werken vaak samen met Make-A-Wish om de liefste wens van een ziek kind te vervullen. Zo maken we samen herinneringen die een leven lang mee gaan.


Foto: Digitaal Dagblad