Wie zag aanrijding van 11-jarig kind?

mainImage
Wie zag aanrijding van 11-jarig kind?

De recherche van Bureau Beresteinlaan zoekt getuigen van een aanrijding op de kruising van de Beresteinlaan met de Melis Stokelaan, woensdag 19 september vlak na 08.00 uur. Een 11-jarig meisje werd met haar fiets geschept door een auto, waarvan de bestuurder zich niet bekend heeft gemaakt. Het slachtoffertje raakte niet ernstig gewond.

De politie kreeg woensdag omstreeks 08.15 uur de melding dat er zojuist een kind op de fiets was aangereden en dat de bestuurder van de auto er vandoor was gegaan. Een alerte getuige was de betrokken auto gevolgd, waarna de bestuurder kon worden aangehouden. Hij bleek niet in het bezit van een rijbewijs. De man zit nog vast en zal donderdag 27 september worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hij ontkent de bestuurder te zijn geweest ten tijde van de aanrijding en verklaart dat hij daarna pas achter het stuur is gekropen. Over wie de bestuurder was die het meisje aanrijdt, zwijgt hij.

Er hebben zich inmiddels de nodige getuigen gemeld. In verband met het onderzoek is de recherche nog op zoek naar de bestuurder van een zwarte pick-up die het ongeluk mogelijk heeft zien gebeuren. Ook andere getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren en mogelijk meer kunnen vertellen over de bestuurder van de auto en zijn bijrijder, worden met klem verzocht contact op te nemen. Heeft u informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met de districtsrecherche Den Haag Zuid via nummer 0900-8844. Liever anoniemBel dan met M. 0800-7000


Foto: Digitaal Dagblad