Voorburgs Dagblad | Vierjarige jongen breekt pols; dader gevlucht

Vierjarige jongen breekt pols; dader gevlucht

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Politie Leidschendam- Voorburg plaatste het volgende bericht. Op maandag 29 juni tussen 16:00 uur en 17.00 uur was een 4 jarig jongetje met zijn oudere broer aan het spelen op het voetbalveldje aan de Landlustlaan te Leidschendam.

Op het veldje kreeg het vierjarige jongetje van een groep jongens te horen dat hij weg moest gaan, omdat de jongens wilden voetballen. Toen hij dat niet deed schoot één van de jongens, na er eerst mee gedreigd te hebben, de bal hard tegen het kleine mannetje aan.

In het ziekenhuis werd een gebroken pols geconstateerd. De vader en wij, als politie, willen graag in contact komen met getuigen en roepen de jongen, die de bal geschopt heeft, op zich te melden. Er is een foto gemaakt van de jongen die de bal geschoten heeft, maar deze mag op dit moment nog niet gepubliceerd worden. Wegens omstandigheden konden wij de getuigen oproep niet eerder plaatsen.Signalement veroorzaker/dader:
Jongen
+/- 15 jaar oud
Licht getint
Op de foto is te zien dat hij die dag de volgende kleding droeg:
Zwart Armani sweater
Grijze joggingbroek
Zwart/grijze nike sportschoenen.
Opvallend detail: Zou luisteren naar de naam Jason.

,,We begrijpen dat het bericht emoties oproept. Door dat hier te uiten schiet niets op en daar wordt niemand beter van. Deel dit bericht en stuur een inbox bericht als u weet wie het is'', besluit de politie het bericht.


Foto: Digitaal Dagblad