Voorburgs Dagblad | Sieradenroof Stadshart massaal gedeeld

Sieradenroof Stadshart massaal gedeeld

mainImage
Op de Facebook-pagina van de sieradenwinkel zijn de daders goed te herkennen. Blijf delen zodat iemand ze wellicht in zijn vriendenkring (niet te hopen), op de sportvelden of het uitgaansleven herkent.

Er is massaal gereageerd op het bericht van de eigenaresse van Blitz Jewels and Watches in het Zoetermeerse Stadshart waar op een zeer brutale wijze op klaarlichte dag de vitrinekast is leeggeroofd. De schade bedraagt tienduizenden euro's. De oproep van de boze eigenaresse, die ook wegens een gebrek aan vertrouwen in de politie geen aangifte doet, is massaal gedeeld op Facebook.

"Meer dan duizend keer in een dag tijd", laat ze weten. "Ik wil ook waarschuwen voor deze stelende man en vrouw. Tips mogen op de Facebook-pagina van de winkel worden geplaatst waar het bereik inmiddels groot is, namelijk zo'n 45.000 mensen. Maar dat is niet genoeg. De schade is groot. Ik hoop dat ze worden herkend en aangepakt". 

Tips kunnen ook worden doorgegeven aan journalist Bart Bakker, die zich met de zaak bemoeit. Men kan daarom mailen naar [email protected]  

 


Door: Bart Bakker