Voorburgs Dagblad | Shishalounge langer dicht na moord

Shishalounge langer dicht na moord

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De Haagse shishalounge die in april voor drie maanden werd gesloten na een dodelijke schietpartij, moet nu voor onbepaalde tijd dicht blijven. Deze week werd de gemeente getipt dat het waterpijpcafé weer open was, maar zonder geldige vergunningen, aldus de gemeente.

Na de tip heeft de gemeente gepraat met de horecaondernemer en de eigenaar van het pand. De ondernemer dacht volgens de gemeente dat de zaak gewoon open kon op basis van bepaalde regels. ,,De ondernemer is echter te verstaan gegeven dat de gemeente - gezien de roerige geschiedenis van deze shishalounge - op dit moment onvoldoende vertrouwen heeft dat hij deze exploitatie zorgvuldig zal verrichten’’, aldus de gemeente.

De schietpartij in het waterpijpcafé aan de Laan van Meerdervoort kostte een zeventienjarige Hagenaar het leven. Een negentienjarige man uit Rotterdam is aangehouden als verdachte. Mogelijk hadden de twee ruzie. Op internet circuleerde een filmpje waarop de schietpartij en een vluchtende verdachte zijn vastgelegd.


Foto: Digitaal Dagblad