mainImage

Politie zoekt getuigen autobrand

13 november 2019, 09:52 uur
112

Aan het Brinkrijk in Pijnacker is gisterochtend brand ontstaan in een geparkeerde auto. Ook twee auto’s die naast deze auto stonden liepen brandschade op. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken en is op zoek naar getuigen.

Rond 01:30 uur ontving de politie een melding van de autobrand. Agenten die ter plaatse kwamen zagen dat de voordeur van het huis waarvoor de auto geparkeerd stond zwartgeblakerd was. De bewoners van deze woning zijn uit voorzorg geëvacueerd. Ook de bewoners van de naastgelegen woning werden uit voorzorg geëvacueerd.

De autobrand is door de brandweer geblust. Daarna konden de bewoners terug naar huis. Na onderzoek werden er sporen aangetroffen die er vermoedelijk op wijzen dat de autobrand is aangestoken.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van de autobrand, of op andere wijze over informatie beschikken die de politie kan helpen in het onderzoek. U kunt uw informatie doorgeven via het nummer 0900-8844. Liever anoniem uw informatie doorgeven? Bel dan naar 0800-700.