Man aangehouden voor reeks auto-inbraken

mainImage
Man aangehouden voor reeks auto-inbraken

Agenten hielden in Voorburg een 42-jarige man uit Den Haag aan als verdachte van inbraken in meerdere auto’s aan de Kersengaarde. Poilitie Leidschendam-Voorburg onderzoekt de zaak.

Een getuige belde rond 2:45 uur de politie omdat een in het donker geklede man ruiten van personenauto’s zou ingooien. Agenten gingen onmiddellijk naar de Kersengaarde en hielden daar een verdachte aan. In totaal was er in zeven voertuigen ingebroken. Aan het politiebureau bleek dat de verdachte een mogelijk gestolen goed en sporen van de auto-inbraken bij zich droeg. Het team Forensische Opsporing deed uitgebreid onderzoek naar sporen in en op de getroffen auto’s. Ook sleepten zij een aantal voertuigen voor nader onderzoek weg. Agenten spraken met een aantal getuigen. De meeste slachtoffers deden inmiddels aangifte. De verdachte zit nog vast en zijn betrokkenheid bij de reeks auto-inbraken wordt nader onderzocht.Iets gezien of gehoord?
Politie Leidschendam-Voorburg onderzoekt de auto-inbraken en is op zoek naar getuigen en slachtoffers. Heb je iets gezien in de omgeving van de Kersengaarde? Of is er in jouw auto ingebroken? Bel dan met 0900-8844.

Een autokraker is vaak een gelegenheidsdief
Als je waardevolle spullen zoals een smartphone, laptop of navigatiesysteem in jouw auto achterlaat, grijpt een autokraker zijn kans. Laat dus niets in jouw auto liggen, ook al ben je maar eventjes weg. Zie je iemand die zich verdacht bij auto's ophoud, bel dan direct 1-1-2.

Bron: Politie Leidschendam-Voorburg


Foto: Digitaal Dagblad