Voorburger buiten bewustzijn na harde kopstoot in Kerkstraat; politie verricht aanhouding

mainImage
Voorburger buiten bewustzijn na harde kopstoot in Kerkstraat; politie verricht aanhouding

Er heeft gisteren aan het einde van Koningsdag op de hoek van Kerkstraat een uitermate vervelend incident plaatsgevonden. Een woordvoerder van de politie bevestigt vanmiddag dat er een forse kopstoot is uitgedeeld, waarna het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis is gebracht. ,,We kregen een melding van een vechtincident in de Kerkstraat'', aldus de politiewoordvoerder. ,,Vervolgens is om 20.15 uur ter plaatse bij een horecazaak een 21-jarige verdachte aangehouden. Het slachtoffer, een 23-jarige man uit Voorburg, lag buiten bewustzijn op de grond''.

Volgens getuigen was het een harde kopstoot die voor veel letsel had kunnen zorgen. Het slachtoffer zou in ieder geval een tand kwijt zijn en ligt nog in het ziekenhuis. Beveiligers van een horeca-etablissement hebben de dader aan de politie overgedragen. ,,We gaan er vanuit dat er aangifte zal worden gedaan'', zegt de politiewoordvoerder. ,,Daarna zal Justitie zijn werk doen''.

Dit is het tweede ernstige incident dat binnen jaar in de Kerkstraat plaatsvindt. Tijdens de afgelopen Vlietdagen ontstonden er in deze straat vechtpartijen tussen jongeren en de politie.

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad