Voorburgs Dagblad | Getuigenoproep poging overval supermarkt

Getuigenoproep poging overval supermarkt

mainImage

De poging tot een overval van supermarkt in Leidschendam Burgemeester Sweenslaan te Leidschendam is vanavond in Team West te zien. Op donderdag 10 januari rond 19:45 uur werd een poging overval op de supermarkt Dirk van de Broek gepleegd, gelegen aan de Burgemeester Sweenslaan in Leidschendam.  De overvaller, een man, was gekleed in een blauw trainingspak en een capuchon over zijn hoofd. De overvaller bedreigde een kassière met een mes en eiste geld. De overvaller verlaat uiteindelijk de winkel zonder buit.

Vanavond besteedt Omroep West vanaf 17:00 uur in uitzendingen van Team West aandacht aan deze zaak. Het programma wordt daarna ’s avonds en woensdagmiddag nog enkele malen herhaald. U wordt uitgenodigd bedoelde uitzending(en) te bekijken. Als u zich mogelijk relevante bijzonderheden/waarnemingen meent te herinneren, kunt u dit bij de politie te melden door de 'reageren' knop te gebruiken.

Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! U kunt deze informatie delen met de recherche via 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan met Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis nummer).

 


Foto: ANP