Getuigen gezocht van brutale beroving

mainImage
Getuigen gezocht van brutale beroving

Op donderdagavond 3 mei rond 23.30 uur werd een man door twee onbekende mannen met geweld van goederen beroofd op de FlorenceNightingalestraatPolitiebureau Rijswijk zoekt getuigen.

Het slachtoffer belde na het incident zelf de politie. Hij vertelde agenten dat hij via de RijnerWateringkade in de richting van de begraafplaats naar de Florence Nightingalestraat fietste. Op het fietspad daar lieten de twee hem stoppen en dwongen hem met geweld spullen af te staan. Omdat de fietser zich verzette, ontving hij enkele rake klappen en schoppen. Vervolgens beroofden de mannen de fietser van goederen en renden ze weg richting de kinderboerderij. Het slachtoffer deed aangifte en de politie doet onderzoek.Signalementen
Een verdachte was ongeveer 1.70 meter lang en droeg een grijs windjack met capuchon. De tweede verdachte was 1.80 meter lang, droeg een zwarte trui en een zwarte capuchon over zijn hoofd. Verder droeg hij gezichtsbedekking.

Politie zoekt getuigen
De districtsrecherche zoekt naar getuigen. Heb je rondom het genoemde tijdstip iets gezien of gehoord op de Florence Nightingalestraat of de omgeving? Of beschik je over andere informatie die mogelijk tot de daders kan leiden? Bijvoorbeeld camerabeelden waar de verdachten op staan? Neem contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel M. 0800-7000.

Bron: Politie.


Foto: Digitaal Dagblad