Foto's: 'Zij maken zich schuldig aan scooterterreur'

mainImage
Foto's: 'Zij maken zich schuldig aan scooterterreur'

Omwonenden, ondernemers en het winkelend publiek in de Herenstraat en omgeving zijn het meer dan zat. Zij moeten dagelijks goed om zich heen kijken om niet door scooters en bromfietsers te worden aangereden. Onze fotograaf Ap de Heus nam gisteren een kleine steekproef en bivakkeerde een uurtje in de Herenstraat en de Kerkstraat. De situatie is veel erger dan men denkt, want de ene na de andere scooter en bromfietser raast met hoge snelheid door het winkelgebied. Handhaving, politie en gemeente leveren dan ook een wanprestatie. Kennelijk is deze situatie voor hen zo ingewikkeld dat ze het niet kunnen oplossen.

Onze redactie helpt graag een handje, want dit is nu al een paar jaar aan de gang. Kortom, het is klaar (!). Hierbij de foto's van een aantal schuldigen aan het scooterterreur. Net als het afval heeft de gemeente Leidschendam-Voorburg er dan ook een groot probleem bij dat dus niet zomaar even lijkt op te lossen.

Onze redactie zal foto's blijven maken van de malloten die menen in dit gebied op een scooter te moeten rijden en aan de politie doorgeven. U kunt ook foto's van hen mailen naar [email protected] Wij doen de rest....

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad