Voorburgs Dagblad | Eigenaresse woedend na brutale sieradenroof

Eigenaresse woedend na brutale sieradenroof

mainImage
Op de Facebook-pagina van de winkel zijn de twee daders duidelijk herkenbaar. Wie weet wie het zijn? Bij herkenning bel dan direct 112. Ondanks dat de eigenaresse geen aangifte heeft gedaan, zal de politie dan wel in actie moeten komen. Mailen naar onze redactie mag ook; mail dan naar [email protected] Journalist Bart Bakker bemoeit zich persoonlijk met zaak.

Bij Blitz Jewels and Watches in de passage in Stadshart in Zoetermeer heeft een brutale sieradenroof plaatsgevonden. "Wie herkent deze twee hufters die het nodig vonden mijn vitrine kast open te breken en een paar rollen met Buddha to Buddha armbanden te jatten", laat de boze eigenaresse weten. "Aan de schandpaal met ze. De jongen heeft waarschijnlijk een nep bril op, een kenzo t shirt aan en hij was samen met meisje met lang blond haar. Wie herkent dit stel? Deze twee zijn ettelijke malen de winkel in- en uitgegaan om uiteindelijk hun slag te slaan. Blijf met je poten van andermans spullen. Dit moet stoppen! Deze twee moeten worden opgepakt, daarom kan ik niet zonder jullie hulp: 'massaal delen op Facebook graag' 

De onderneemster is dan ook woedend en heeft wegens tijdgebrek besloten om geen aangifte bij de politie te doen. Wel heeft ze op de facebook-pagina van Blitz Jewels and Watches foto's afgebeeld waarin het tweetal duidelijk is afgebeeld. 


Door: Bart Bakker