Ontdek de kracht van de natuur tijdens de workshop essentiële oliën van Nina Nijman op dinsdag 6 maart of verwen jezelf met een warmwaterkussenmassage BijSoof. Ontspan, versterk en verlicht jezelf met het prachtige aanbod op de Herenstraat. De workshop vindt plaats bij Unlimited People aan de Herenstraat 55 A in Voorburg. Aanmelden kan via [email protected]

Ontdek de kracht van de natuur en ontdek wat essentiële oliën kunnen betekenen voor je gezondheid. Door in je dagelijks leven gebruik te maken van de geneeskrachtige werking van kruiden, planten, bloemen en het hars van bomen, waaronder essentiële oliën, kun je je gezondheid zelfs positief beïnvloeden. Essentiële oliën werken zeer doeltreffend zowel bij lichamelijke ongemakken als bij emotionele disbalans.

Moderne wetenschappelijke studies bevestigen steeds meer de enorme voordelen die etherische oliën voor onze gezondheid en welzijn kunnen hebben. En daar vertelt Nina Nijman je dan ook graag meer over.

Tijdens deze workshop over essentiële oliën komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat zijn Essentiële Oliën?
  • Wat zijn goede Essentiële Oliën?
  • Waar kun je Essentiële Oliën voor inzetten?
  • Op welke manieren kun je Essentiële Oliën gebruiken?

Tijdens deze unieke workshop krijg je de kans om ervaring op te doen met 100% pure, zuivere oliën. Deze zijn wel tot maar liefst 30-70 keer krachtiger dan gedroogde plantenextracten.

Na de workshop is er ruimte voor het stellen van vragen en bespreken van individuele kwesties. Zie ook de Websites: sourcetoyou.com en pureandnaturaloils.com

 Bron: Unlimited People. 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!