Het Voorburgs Dagblad houdt de komende dagen een facebookactie waarbij eigenaar Carsten Klint van Central Park, by Ron Blaauw ® zeven dagen lang een geheel verzorgde lunch voor twee personen beschikbaar stelt. Like daarom de facebook-pagina van het Voorburgs Dagblad (niet van dit bericht, maar van onze krant) en maak kans op deze mooie prijs. Mocht u de winnaar zijn dan neemt onze redactie contact met u op om het goede nieuws aan u bekend te maken en voor het  maken van een foto in Central Park.

Central Park, by Ron Blaauw ® is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park, waar tot oktober 2014 Restaurant en Hotel Savelberg (1 Michelinster) was gevestigd. Central Park is centraal gelegen aan het Oosteinde in een bijzonder prachtige groene omgeving in Leidschendam-Voorburg.  Het rijksmonument is grondig gerestyled, aangepast aan de tijdsgeest maar met respect voor de monumentale details. Er is gebruikt gemaakt van veel natuurlijke kleuren zoals taupe, groen, blauw en materialen als marmer, eikenhout, leer en een bamboehoutenvloer.

Met de komst van Ron Blaauw als eindverantwoordelijke chef-kok is gekozen voor een laagdrempelige maar culinaire formule naar het concept van zijn succesvolle Gastrobar in Amsterdam. Volgens eigenaar en culinair ondernemer Carsten Klint benadrukt Central Park precies het concept, namelijk toegankelijk, verrassend, vernieuwend en internationaal. Ron en Carsten maken er echt een betaalbare, culinaire ontmoetingsplek van: ‘Van Picknick tot Château Petrus’.

Reageer op dit artikel