WIJZIJNRKAVV hield een geslaagd ondernemersontbijt bij partycentrum Hijdra, waarbij Marcel Gräffner een terug-en vooruitblik hield van het in de regio unieke concept van RKAVV.

graffner-ok

,,We hebben een aantal mooie dingen bereikt’’, zei Marcel Gräffner (foto), bestuurslid Sponsorzaken van de zondaghoofdklasser. ,,Zo hebben we het Juliana Kinderziekenhuis en Hospice Het Vliethuys kunnen steunen. Tevens is er een aantal partners bijgekomen, die een bijdrage leveren die we gedeeltelijk voor maatschappelijke projecten en de vereniging gebruiken. We zijn er daarom trots op om te concluderen dat het goed gaat met WIJZIJNRKAVV. Ook in het nieuwe jaar staan er weer diverse activiteiten gepland. Tevens gaan we een samenwerking met onder andere Vlietkinderen aan. Ook hier zijn we bijzonder blij mee. We zoeken nog steeds partners die zich bij ons willen aansluiten. Hierdoor kunnen we nog meer betekenen voor de lokale gemeenschap in Leidschendam-Voorburg”.

graffner-ok-4

Dave Fisser hield eveneens een presentatie.

afbeelding-vb-3

Hij vestigde de aandacht op een nieuw evenement dat speciaal bestemd is voor mensen met een beperking. Fisser gaat dit in nauwe samenwerking met RKAVV organiseren.

graffner-5-ok

Het gezellige en prima verzorgde ontbijt bij Hijdra werd afgesloten met een presentatie van Wouter Parent die de aanwezigen meenam in zijn digitale wereld en liet zien waar het gevaar loerde als computersystemen niet goed beveiligd zijn.

afbeelding-vb-3

Een aantal gasten bij het ontbijt, waaronder Marcel Commers en Wim van Leeuwen van Beltona, (achteraan zittend).

afbeelding-vb-3

Openingsfoto VD. Ook Yvonne Bood (vooraan) van Vlietkinderen was aanwezig bij het ondernemersontbijt. Het Voorburgs Dagblad is eveneens partner van WIJZIJNRKAVV.