Only for Men zou niks zijn zonder alle vrouwelijke partners die trouw mee gaan winkelen. Tijd om iets terug te doen dus! Daarom staat Only for Men in Voorburg op 4 & 5 november even niet in het teken van mannen, maar juist van vrouwen. Tijdens deze speciale vrouwendagen kunnen de mannen indruk maken op hun vrouwelijke partner. En het enige wat je hoeft te doen is haar meenemen naar het event, Only for Men doet de rest.

 Only for Men Voorburg wordt op 4 en 5 november het walhalla voor alle dames. Twee dagen van verwennerij, entertainment, unieke acties, hapjes & drankjes, demonstraties, workshops, beauty treatments, leuke shops en gezelligheid.

Speciale acties
Tijdens het We Love Women Weekend worden er – speciaal voor haar – allerlei activiteiten georganiseerd. De vrouwen kunnen gebruikmaken van speciale acties zoals gratis adviezen en hoge kortingen. Bij de diverse stands van lokale bedrijven vind je de mooiste sieraden, tassen, make-up, (bruids)kleding en nog veel meer.

Tijdens het We Love Women Weekend is het assortiment in Voorburg tijdelijk uitgebreid met mooie producten van onder meer Udine Lederwaren, Just Kidding, Undici, Parfumerie MOOI, COSMO Hairstyling, So Funny, Vantassie en Allure Couture. Zij staan klaar met de nieuwste mode- en beauty treatments. Daarnaast is er een exlusieve Spa Capsule voor een heerlijke massabehandeling. Overigens maken de dames kans op mooie prijzen en ontvangen zij een goodiebag bij hun aankoop bij Only for Men (op=op)!

 Delicatessen en proeverijen
Ook zijn er diverse deelnemers die je verrassen met heerlijke hapjes en drankjes. Zo kunnen dames het hele weekend genieten van vers gemaakte sappen van Sapperdiosia en op zaterdag van versbereide sushi van Sushi Clinic. Smaak van het Zuiden en G’s Chocolate zijn aanwezig met heerlijke proeverijen van diverse delicatessen. Om het feest compleet te maken, verzorgt DJ Prounes tijdens het We Love Women weekend de muziek.

,,Wat een leuk initiatief. Ik kom zeker even kijken”, reageert Benedikte Zijlstra, (links) voorzitter van het MKB Leidschendam-Voorburg hier samen op de foto met Agnes Jansen (rechts) die voorheen bij de Village werkte. Agnes Jansen organiseert namens Only for Men de speciale dag voor de vrouwen, waarbij diverse ondernemers uit het Huygenskwartier bij zijn betrokken.

.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!