Dat Hilversum in deze eerste-divisiepoule kampioen wordt, was halverwege de competitie al duidelijk. Maar dat het toch goed spelende VVV met 10-0 verloor, was wel zuur.

De uitslag van 10-0 suggereerde dat VVV weggespeeld werd en dat er weinig te zien was. Het tegendeel is waar. Natuurlijk, VVV was bij voorbaat kansloos tegen Hilversum, maar het team liet enkele schitterende partijen zien en het publiek zag zeker tafeltennis op uitstekend niveau.  Het spel van Hilversum is op en aanvallend en dat levert vaak een mooi kijkspel op.  Zowel Patrick Bruijne als Matthijs van der Heiden spelen lekker tegen zo’n team en er was dan ook het nodige vuurwerk te zien met keiharde slagen en snelle rally’s.  Werff Thomas’ stijl is meer van de bolle spinbal en het terugslaan van de moeilijkste ballen en daar kwamen dan ook spannende slagenwisselingen uit.

Patrick Bruijne leek even op weg naar een stunt tegen Cosmin Stan door de eerste game nipt te verliezen en de tweede te winnen door gedurfd spel, maar uiteindelijk was Stan de betere. Zowel Thomas als Van der Heiden kwamen tot vijf games tegen Ruan Greyling en de laatste zelfs tot 9-11 in de laatste game.

Volgende week komt Disnierats op bezoek; VVV speelde uit gelijk. Kijkers zijn weer van harte welkom op zaterdag vanaf 16:00 aan de Van Ruysdaellaan 95. Er is een samenvatting op youtube te zien. Zoek op VVV heren 1.

foto PR. Werff Thomas in actie.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!