De tafeltennissers van de Ruysdaellaan ontvingen VTV en leden een onverwachte 4-6 nederlaag. Dit gbeurde mede door een blessure van Nolan Schultz. De wedstrijd tegen het jonge VTV ging tot en met de dubbel gelijk op. Na de vierde partij was de score 2-2.

Matthijs van der Heiden en Nolan Schultz verloren van respectievelijk John van Spengen en Sanne de Hoop en Werff Thomas won met overmacht van Max Romeijn, in een partij die het aankijken alleszins waard was. Met een gewonnen dubbel trok VVV de score gelijk. Schultz liep echter een blessure op, zodat hij zijn laatste twee singles niet kon spelen. Thomas verloor op het nippertje van Van Spengen en De Hoop versloeg Van der Heiden.  De Hoop bleef niet ongeslagen, want het spel van Werff Thomas was voor haar niet te beantwoorden.

Doordat Van der Heiden zijn laatste spectaculaire partij tegen Romeijn won, werd het 4-4. De reglementair verloren blessurepartijen leverden een onwelkom verlies van 4-6 op. VVV wilde met een goed resultaat de derde plaats behouden, maar is nu ingehaald door Tempo Team.

Het behalen van de derde plaats, en daarmee vrijwaring van degradatie in de voorjaarscompetitie, wordt nog een grote uitdaging. Op youtube.com staat een video met hoogtepunten. Zoek op VVV heren 1.

foto Remco Bruijne. Werff Thomas en Nolan Schultz tijdens de dubbel.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!