VVD Leidschendam-Voorburg organiseert woensdagavond 17 februari 2016 het eerste politiek café. ,,We starten met Tweede Kamerlid Ockje Tellegen. Zij heeft de portefeuille o.a. ‘Politie, Openbare orde en Rampenbestrijding,” aldus het bestuur van de VVD Leidschendam-Voorburg. ,,Voor de VVD is veiligheid is de belangrijkste taak van de overheid. We kunnen ons land nooit honderd procent veilig maken, maar we kunnen er wel alles aan doen om daar zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen. Zonder veiligheid kun je niet echt vrij zijn. Zonder veiligheid heb je niet de kans om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Bewoners van Leidschendam Voorburg geven het eigen, subjectieve veiligheidsgevoel een 7. Daar is dus nog ruimte voor verbetering.”

,,De VVD Leidschendam Voorburg vindt goed wonen een wezenlijk onderdeel van je thuis voelen in onze gemeente. Veiligheid in en rond je huis staat daarom hoog op de agenda. Aandachtspunten hierbij zijn de woninginbraken, fietsendiefstallen en jeugdoverlast.”

Na de inleiding van Ockje Tellegen over veiligheid in buurt en gemeente, is er gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in discussie te gaan. Bart Bakker van het Voorburgs Dagblad treedt hierbij op als gespreksleider.

De bijeenkomst wordt gehouden in Café Het Torentje in de Franse Kerkstraat in Voorburg. Naast VVD-leden is iedereen die de liberale gedachte een warm hart toedraagt van harte welkom.

,,Zet u vast de data van de volgende politieke café s in uw agenda: op woensdag 16 maart is Tweede Kamerlid Roald van der Linde te gast en op 13 april a.s. houdt staatssecretaris van Onderwijs, Sander Dekker daar een inleiding,” besluit bestuur van de Liberalen.

foto: VVD

 

Reageer op dit artikel