De VVD heeft flink de handen uit de mouwen gestoken bij de Leidschendamse Speeltuinvereniging. In het kader van NL Doet hielp een grote groep VVD’ers mee met de grote schoonmaak om de speeltuin weer helemaal klaar te maken voor het komende seizoen.

De Leidschendamse Speeltuin Vereniging wordt het hele jaar door volledig gerund door vrijwilligers. Daarom kunnen zij altijd extra handen gebruiken. Met deze actie van NL-doet, konden zij een heleboel klussen in één dag van de lijst strepen. De VVD draagt de speeltuin een warm hart toe en hielp graag aan handje mee.

Gewoon. Doen.

VVD-raadslid Louise Kortman: ‘De slogan van de lokale VVD is ‘Gewoon. Doen.’ Daarbij paste het natuurlijk heel goed om tijdens NL Doet de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan in de gemeente. Door mee te helpen met de grote schoonmaak bij de speeltuin hebben we er samen met de vrijwilligers mede voor gezorgd dat alle kinderen in de gemeente weer heerlijk spelend het voorjaar in kunnen gaan. ‘  

Oranje Fonds

NL Doet is een actie van het Oranje Fonds. Net zoals het Oranje Fonds pleit de VVD ervoor dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in onze samenleving. Het Oranje Fonds steunt daarom initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. De VVD onderschrijft en onderstreept deze initiatieven.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!