Het vrouwenvoetbal is in district West-2 van de KNVB, waar Leidschendam-Voorburg onder valt, is enorm in opkomst. Eén op de negen voetballers uit dit hele district is dan ook een vrouw. Zo hard is het de afgelopen jaren gegaan. Dit heeft als gevolg dat de vrouwen- en meidenafdelingen bij clubs als RKAVV steeds groter worden. Sommige teams timmeren dan ook behoorlijk aan de weg en mogen zich in de belangstelling van het lokale bedrijfsleven verheugen. De MD2 van RKAVV, onder de bezielende leiding van Johan Greuter, is hier een aansprekend voorbeeld van. ,,Je merkt aan alles dat het meidenvoetbal leeft bij RKAVV,” zegt Johan Greuter. ,,Er is veel animo voor de trainingen en wedstrijden. Dat is mooi om te ervaren.”

ADO Den Haag Vrouwen heeft inmiddels ook de weg naar de Kastelenring gevonden. Jong ADO Den Haag traint op het hoofd van RKAVV en speelt er wedstrijden. Dit vergroot nog meer de aantrekkingskracht voor het vrouwen-en meidenvoetbal in Leidschendam-Voorburg.

Foto: ,,De meiden van RKAVV MD2 hebben met Teboza een geweldige shirtsponsor gevonden die goed bij het team past. De 3Vs zijn goed ingevuld. Vervoer (fietsen) met M&T handelsonderneming, veiligheid met Huuralarm.nl en voedsel met Teboza asperges,” aldus Johan Greuter.