Cartouche reisde gisteren af naar Groenekan, waar de vrouwen voor de derde week op rij niet tot scoren wisten te komen. De punten bleven op Voordaan dat met 3-0 won.  Voordaan startte fel aan de wedstrijd en zette de dames uit Voorburg in de beginfase flink onder druk. Toch werd er door Cartouche bij vlagen goed onderuit gehockeyd en was de eerste grote kans om op voorsprong te komen dan ook voor de groenhemden. Na een overtreding in de cirkel besloot de scheidsrechter Cartouche een stafbal toe te kennen. Deze werd echter door de keeper van de thuisploeg gestopt.

Nog geen vijf minuten later wist Voordaan de bal aan de andere kant wel achter de doelvrouw te krijgen en waren het de dames uit Groenekan die met een 1-0 voorsprong aan de thee konden.

Na de rust en beter Cartouche, maar toch kwamen de bezoekers na 10 minuten spelen ongelukkig op een 2-0 achterstand. Via de stick van de eerste uitloop schoot de bal omhoog, waarna zowel keeper als lijnstop er niet meer bij konden. Cartouche zette aan, kreeg corners en kansen, maar scoren lukte niet.

De dames van Voordaan daarentegen, wisten hun strafcorner wel te benutten en gooiden 5 minuten voor tijd de wedstrijd op slot: 3-0.

Volgende week kan Cartouche weer aan de bak, als het thuis de koploper (Leonidas) op bezoek krijgt.

foto archief Cartouche PR. Hein Athmer.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!