Vrouwen Cartouche: 'Inpakken en wegwezen'

19 November 2018, 12:25 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De laatste wedstrijd voor de winterstop speelden de dames van Cartouche vandaag uit in Alphen aan de Rijn, waar werd afgeslagen tegen de nummer 10 uit de competitie.

De dames uit Voorburg speelden een slordige eerste helft, waar zij de bovenliggende partij waren, maar niet de controle over de wedstrijd hadden. Alphen zette goed druk en Cartouche was slordig in haar passing. Na 20 minuten was het echter wel raak voor de gasten via een cornervariant met als eindstation Justine van Ostaijen. Dit was tevens het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor er na 70 minuten 0-1 op het scorebord stond.

Een wedstrijd om, ondanks de drie punten, snel te vergeten. De dames gaan zich opmaken voor de zaal en keren begin maart weer terug op het veld voor weer de eerste competitiewedstrijd. Kortom, het resultaat stond voorop en het was 'inpakken en wegwezen' in Alphen.