Vrouwen Cartouche gaan onderuit

24 September 2018, 07:37 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De vrouwen van Cartouche namen het gisteren op tegen LOHC in Oegstgeest. De eerste helft was voor de uitspelende partij en na 10 minuten werd door Solange Mulder middels een veldgoal dan ook de 0-1 op het scorebord gezet. Toch wisten de dames van LOHC voor rust nog te scoren en zo werd er gerust met een 1-1 tussenstand.

Tweede helft redelijk eenzelfde spelbeeld. Cartouche was de bovenliggende partij, maar wist dit niet om te zetten in goals of zelfs maar kansen. De scherpte was eraf en de vrouwen van Jair Levie werden slordig. Met nog twee minuten op de klok kreeg LOHC een strafcorner die zij benutten en zo eindigde de wedstrijd in 2-1.

Verdiend of onverdiend, Cartouche laat de punten in Oegstgeest en zal zich moeten opladen voor Alliance volgend weekend.