Ben jij innovatief, creatief, gedreven, goed in de omgang en commercieel? Dan zijn wij op zoek naar jou. Digitaal Dagblad BV is een uitgever van digitale kranten in onder meer Voorburg en Rijswijk. We verschijnen op internet, twitter, facebook en een dagelijkse e-paper. Het journalistieke concept is in meerdere plaatsen al uitgegroeid tot een grote hit.

Wij slaan onze vleugels verder uit en gaan ook in andere plaatsen lokaal nieuws op een eigen wijze aanbieden. Om commercieel invulling te kunnen geven aan onze websites zijn we op zoek naar een accountmanager, die het verkopen in haar of zijn bloed heeft.

Je wordt verantwoordelijk voor het actief benaderen van bedrijven, waarmee wij een commercieel samenwerkingsverband aan willen gaan. Dit kan middels advertenties, advertorials, betaalde columns, facebook-acties en nog op andere manieren. We zijn een online platform en verwachten kennis van online en social media, inspiratie, overtuiging, enthousiasme, een goede werkhouding, eigenlijk iemand die wil meegroeien met ons bedrijf.

Wij bieden een zelfstandige functie bij een groeiende digitale uitgeverij met veel toekomstperspectief en een passend honorarium.

Spreekt dit je aan? Wacht dan niet langer en mail je CV met bondige toelichting en pasfoto naar dhr. J. Bakker. Email: [email protected]

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!